Livsstil för dig och din bästa vän

Idag tänkte jag prata om lite livsstils-idéer men kanske inte på sättet som du är van vid. Det kommer nämligen främst handla om livsstil för din hund, men även i förlängningen för dig. Vad jag pratar om är hundbäddar. När man tänker på hundbäddar tänker nog de flesta på en tråkig lite madrass man lägger på golvet, men det behöver inte vara så. Som jag ser det finns det 2 riktigt bra alternativ beroende på vad ens prioriteringar ligger. Först har du biabädden som är en ergonomisk hundbädd, den här hundbädden mår alla hundar bra av men kanske inte är den snyggaste möbeln. Inte för att den är ful, men du förstår nog poängen.

Det andra alternativet, det jag gillar bäst, är så kallade möbel-hundbäddar. De finns i ganska många olika varianter och överlag riktigt snygga. Finns både sådana som verkligen sticker ut samt sådana som är lite mer diskreta, beroende på vad man föredrar.

Livsstil

Nu i juletider är det ju även aktuellt med en annan typ av inredning/dekoration, julpyntet. Iår blev det till att fira jul utomlands, ganska långt bort dessutom så det är inte mycket till julpynt här och det är något jag verkligen saknat. Det var inte något jag trodde att jag skulle sakna då jag alltid firat jul hemma i Sverige och inte tänkt på det innan, men nu när man inte har det då märks det. Hela stämningen runt jul är så ombonad och härlig i hemma i Sverige, i vår familj brukar vi även alltid ha en brasa som gör det ännu mysigare. Detta blir nog första och sista året jag firar jul utomlands.

Gott nytt år och god fortsättning!